De beste workouts voor je booty

Werken aan je booty moet op nummer één van je to-do lijst staan. En niet alleen om die perfecte belfie te maken. Dit zijn de beste workouts voor je bi

De beste workouts voor je booty

Werken aan je derrière moet op nummer één van je to-do lijst staan. En niet alleen om die perfecte belfie te maken.

De meeste mensen zitten het grootste deel van de dag, waardoor je billen lui worden. En als je niet aan je billen werkt tijdens je workout kan dat leiden tot blessures. Maar dat betekent niet dat je eindeloos squats moet doen. Met deze groepslessen op de sportschool kom je ook heel ver.

Spinnen

Met deze workout verbrand je ook nog eens veel calorieën, twee vliegen in één klap dus! Zorg dat je de juiste fiets hebt om pijn te minimaliseren en de effectiviteit voor je bilspieren te vergroten. Als je naast de fiets gaat staan, moet het zadel het bovenste van je heup raken. Je knieën moeten gericht zijn op je tenen tijdens het fietsen, ze mogen niet naar binnen of naar buiten gaan.

Barre

Deze mix van pilates, yoga, krachttraining en ballet is geweldig voor je booty. De leuning wordt gebruikt als steun tijdens balansoefeningen. Deze kleine ballet bewegingen maken je spieren langer waardoor ze meer melkzuur produceren en je lichaam meer verbrandt.

Pilates

Tijdens een Pilates les gebruik je werkelijk al je spieren. Vraag je instructeur hoe je de bewegingen nog intensiever kunt maken en probeer zo nu en dan nieuwe bewegingen uit om het interessant te houden.

Yoga

Door yoga word je erg flexibel en dat is positief voor de andere workouts die je doet. De beste truc om tijdens yoga aan je billen te werken? Doe meer bewegingen op één been.

Crossfit

Crossfit is een erg intensieve en gevarieerde workout die geïnspireerd is op gewichtheffen en gymnastiek. Je pakt veel spieren tegelijk aan, dus ook je bilspieren.

Lees ook:

Bron: Women's Health