Handig & healthy, deze maaltijden van Clean Meals

Geen zin of tijd om te koken? Clean Meals biedt een gezonde oplossing. Wij zijn fan! Probeer het zelf.

Handig & healthy, deze maaltijden van Clean Meals

Geen zin of tijd om te koken? Clean Meals biedt een gezonde oplossing met een hele reeks aan samengestelde kant en klaar maaltijden. Die ook nog eens propvol met gezonde ingrediënten zitten!

“Onderzoek toont aan dat wanneer je eiwitrijke maaltijden eet, je langer een verzadigd gevoel hebt. En daarbij minder snel weer trek krijgt. Daarom zitten de maaltijden van Clean Meals vol eiwitten. Daarnaast zijn de maaltijden door de unieke sous-vide bereidingswijze enorm laag in calorieën.” aldus Renée Vervoorn, ex TMF-vj en mede-eigenaar van Clean Meals.

Clean Meals heeft twee categorieën: PRO maaltijden voor mensen met een actieve levensstijl en LITE maaltijden voor iedereen die minder calorieën en koolhydraten wil eten. Daarnaast kun je jezelf verwennen met talloze heerlijke soepen en eggwhite gerechten, die perfect zijn als ontbijt, tussendoortje óf als lichte lunch. Binnenkort worden daar nog clean cold pressed groentesappen aan toegevoegd. Wel zo lekker en handig voor je dagelijkse dosis vitamines en groentes.

Alle Clean Meals worden sous-vide bereid. Tijdens dit bereidingsproces proces wordt het eten gevacumeerd en langzaam gegaard in een speciale oven. Hierdoor worden de goede stoffen uit de voeding (vitamines) beter bewaard. Door de bereidingswijze sterven bacteriën af en dat heeft als voordeel dat er geen schadelijke e-nummers en additieven als conserveringsmiddelen gebruikt hoeven te worden om de maaltijden langer houdbaar te maken. De maaltijden zijn na bezorging nog minimaal 2 weken houdbaar in de koelkast.

BEKEND NEDERLAND IS FAN

Bekende Nederlanders als Kim Feenstra, Renate Verbaan en Froukje de Both zijn fan. En jij vast ook! Ervaar het zelf via cleanmeals.nl.

Lees ook: