Dit eet Blake Lively

Gossip Girl actrice Blake Lively ziet er altijd fantastisch uit. En geloof het of niet: ze houdt van koken én eten. Wat ze dan allemaal eet, lees je h

Dit eet Blake Lively

Er zijn mensen die eten omdat ze honger hebben, maar verder niet echt nadenken over wat ze naar binnen werken. Gossip Girl actrice Blake Lively hoort daar niet bij.

Blake houdt van koken én eten. En toch ziet ze er zo goed uit! Wat eet ze dan eigenlijk allemaal? Nou, het is niet wat je verwacht.

Ze maakt haar eigen McMuffins

Haar geheime ingrediënten voor deze homemade ontbijt sandwiches? Extra pittige cheddar kaas en Sriracha. Als Blake ergens anders gaat ontbijten, bestelt ze Eggs Benedict.

Ze heeft geen problemen met koolhydraten

Er zijn celebrity's die zich houden aan een strikt dieet: een salade als lunch, mager vlees en groenten als diner en een handjevol amandelen als snack. Daar doet Blake niet aan mee. Tijdens een shoot met Marie Claire bestelde de actrice een club sandwich en dumplings, later op de dag at ze nog sushi en snoepjes.

Ze is gek op pizza

Patsy's in East Harlem in New York is haar favoriete plek voor een pizza.

Ze kan eten wat ze wil, omdat ze regelmatig sport

Maar overdrijven doet ze niet. Blake doet een of twee keer per week haar workout. Als ze er goed uit moet zien voor een rol pakt ze het wel wat serieuzer aan. Zo sportte ze vijf tot zes keer per week voor de film The Shallows, waarin ze een surfster speelt.

Ze is verslaafd aan chocolade

Blake gaat all the way als het op desserts aankomt. Haar favoriet? Chocolade soufflé. Ook drinkt ze graag warme chocolademelk bij City Bakery.

Zo zie je maar: je hoeft je niet per se aan een streng dieet te houden om er goed uit te zien. Zolang je zorgt dat alles in balans is, ben je prima bezig. Neem Blake maar als voorbeeld!

Lees ook:

Bron: goodhousekeeping.com