Sporty Spices opgelet: Win XTFREE wireless headphones van Skullcandy (Gesloten)

Happy in Shape testte de nieuwe XTFREE wireless Sport Performance Headphones van Skullcandy en dat beviel. Dus we geven maar meteen wat setjes weg! Do

Sporty Spices opgelet: Win XTFREE wireless headphones van Skullcandy (Gesloten)

Handig voor bij het hardlopen, een workout in de sportschool of - we spreken uit ervaring - een kickboks clinic van K1 kampioen Remy Bonjasky. Happy in Shape testte de nieuwe XTFREE wireless Sport Performance Headphones van Skullcandy bij Remy en dat beviel. Dus we geven maar meteen wat setjes weg! Iets voor jou, lees dan snel verder.

Voor veel (top)sporters is muziek een belangrijk element van de training. Dit geldt ook voor Remy:

"Wie mijn K1 gevechten gevolgd heeft, weet dat ik altijd opkom met 'Once Upon a Time in the West' - The man with the harmonica. Een opvallende muziekkeuze voor deze vechtsport wellicht, maar dit specifieke nummer maakt me rustig, gefocust en fired up voor een gevecht."

Tja, muziek doet veel voor sporters, maar ook voor beginnende sportievelingen. Wist je dat jouw muziek je net dat stapje extra kan geven tijdens je workouts. 3 redenen:

1. Je wordt er sneller van

'Medicine & Science in Sports & Exercise' zocht het uit. Zij ondervonden dat als fietser op de beat van de muziek trapten, zij minder problemen ondervonden. Doe je dit met hardlopen, dan zul je zien dat je kleinere pasjes gaat nemen (op de beat van de muziek) wat je sneller maakt op zowel de lange als korte afstanden. Klinkt je als muziek in de oren toch?

2. Muziek zorgt dat je harder werkt

Muziek sleept je door een training heen. Hoe harder de muziek, hoe meer je uit jezelf haalt. Pump up the volume!

3. Je uithoudingsvermogen wordt groter

Yep, muziek zorgt ervoor dat je langer doorgaat. De Brunel University ontdekte dat het luisteren naar muziek je uithoudingsvermogen met maar liefst 15% kan verlengen. Doe nog maar een nummertje dan...

Dus, sport met muziek. En als je nog geen goede headphones hebt, dan kan je nu op Happy in Shape een sportief Skullcandy pakket winnen, inclusief de XTFREE headphones!

Over de XTFREE

De wireless XTFREE is speciaal ontwikkeld in samenwerking met pro atleten op het gebied van crossfit en running. De draadloze oortjes zijn de meest lichte variant in de Sport Performance Lijn van Skullcandy. Door het Triple lock systeem zijn de oortjes veilig en blijven ze zelfs tijdens de meest heftige training goed zitten (getest door ons!). Water, regen en zweet worden gemakkelijk afgestoten door het waterafstotende materiaal. De oortjes hebben een zes uur durende batterij waardoor je er met gemak een marathon mee kunt lopen. En word je gebeld tijdens een workout? Geen probleem door de ingebouwde mic remote.

Winnen

Wil je kans maken op deze draadloze headphones inclusief een mooi Skullcandy-pakket (zie openingsbeeld of hieronder)?

Meedoen is heel makkelijk: like onze Facebookpagina (kan hieronder, is niet verplicht, wordt wel gewaardeerd) en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Ben je al lid en fan van ons, no problem! Laat hieronder dan wel even je n.a.w.-gegevens achter (via de bevestigingsmail die je bij deelname krijgt), dan kunnen we je straks snel verblijden met een zo'n kekke koptelefoon!