Win het boek 'De hippe vegetariër'! (GESLOTEN)

Op zoek naar vegetarische recepten en hippe adresjes door heel Nederland? Happy in Shape mag het boek 'De hippe vegetariër' weggeven! Doe mee en maak

Win het boek 'De hippe vegetariër'! (GESLOTEN)

Bourgondisch genieten, maar dan puur vegetarisch en absoluut niet geitewollensokkerig. Foodblogster Isabel Boerdam laat in haar lifestyleboek 'De hippe vegetariër' zien dat het mogelijk is. Met heel veel verrukkelijke recepten voor alle dagen van de week en talloze variaties voor iedereen die van lekker en gezond eten houdt.

Het boek de hippe vegetariër bevat niet alleen veel heerlijke recepten, maar ook hippe adresjes door heel Nederland waar je op niveau vegetarisch kunt eten. En Happy in Shape mag drie exemplaren van het boek weggeven.

Deze actie is helaas afgelopen.

Wil je kans maken op dit boek (€22,50 via Bol.com)? Meedoen kan heel makkelijk: like onze Facebookpagina (kan hieronder, is niet verplicht, wordt wel gewaardeerd) en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Ben je al lid en fan van ons, no problem! Laat hieronder dan wel even je n.a.w.-gegevens achter (via de bevestigingsmail die je bij deelname krijgt), dan kunnen we de winnaars straks snel verblijden met een zo'n hip kookboek!