Win een Nutribullet! (Gesloten)

Een druk leven, weinig tijd, maar toch goed en gezond eten? Daar kan NutriBullet je bij helpen. Happy in Shape mag 5x een NutriBullet t.w.v. €99 wegge

Win een Nutribullet! (Gesloten)

Een druk leven, weinig tijd, maar toch goed en gezond eten? Daar kan de NutriBullet je bij helpen. Met deze power blender maak je de heerlijkste gezonde shakes en smoothies voor op het werk of onderweg. Happy in Shape mag 5 Nutribullets weggeven t.w.v. €99,-!

ZO WERKT HET

De ingrediënten worden door de messen verpulverd op celniveau waardoor de verborgenvoedingsstoffen vrijkomen. Op deze manier worden de stoffen gemakkelijker door hetlichaam opgenomen waardoor je er maximaal van profiteert. Door het drinken vanslechts één NutriBlast per dag in combinatie met regelmatig bewegen en afwisselendeten houd je je lichaam in topconditie. Het NutriBullet-systeemwordt geleverd met een receptenboek en handigebekers en antilekdeksels.

MEEDOEN?

Meedoen kan heel makkelijk: like onze Facebookpagina (kan hieronder, is niet verplicht, wordt wel gewaardeerd) en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Ben je al lid en fan van ons, no problem! Laat hieronder dan wel even je n.a.w.-gegevens achter (via de bevestigingsmail die je bij deelname krijgt), dan kunnen we de 5 winnaars straks snel verblijden met een Nutribullet!