Trucje tegen de hik

Trucje tegen de hik. Pff irritant zeg die hik! En ook best beschamend als je het ons vraagt. Barmannen delen dé truc om ons uit ons lijden te verlosse

Trucje tegen de hik

Trucje tegen de hik. Pff irritant zeg die hik! En ook best beschamend als je het ons vraagt. We doen er dan ook altijd alles aan om dit vervelende kwaaltje te verdrijven: ondersteboven water drinken, je adem inhouden, je laten schrikken door iemand... Er zijn zoveel trucjes tegen de hik, maar eerlijk is eerlijk: ze werken helaas niet altijd. Maar eindelijk kunnen we je uit je lijden verlossen. Volgens verschillende barmannen werkt onderstaand trucje namelijk áltijd.

Dé truc

Drenk een schijfje citroen in een bittere sterke drank, zoals Angostura bitters. Eet het vervolgens op, of kauw er een paar minuten op. Als de smaak te bitter voor je is, kun je er wat suiker op doen. Wedden dat je hik voorbij is? Volgens onderzoek werkt dit voor 88 procent van de tijd. Wat het geheime ingredient is dat er voor zorgt dat je hik verdwijnt, is echter nog steeds niet duidelijk.

Bron: goodhousekeeping.com