doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_below_menu_allpages');

Gwyneth Paltrow had coronavirus: 'Ik was wazig en had last van ontstekingen in mijn lichaam'

Toch is ze dankbaar dat ze het virus heeft gehad.
doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_below_image_article');
Gwyneth Paltrow coronavirus

Gwyneth Paltrow is één van de ongelukkigen die het coronavirus heeft gehad. Nou ja, ongelukkig... Zo ziet de actrice het niet. Sterker nog, ze is dankbaar dat ze het virus kreeg.

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_top_article');

Ontstekingen

De 48-jarige Gwyneth Paltrow is een van de eerste die vorig jaar januari in de Verenigde Staten besmet werd met het coronavirus. Dat liet ze onlangs weten in een live chat van haar lifestylemerk Goop.

'Ik voelde me ontzettend moe, was wazig in mijn hoofd en kreeg last van ontstekingen in mijn lichaam. Toen ben ik naar de dokter gegaan om wat testen te doen en toen bleek ik het virus te hebben. Mijn arts vertelde me toen meteen dat het herstel van corona langer zou duren dan het geval is bij een ander virus', legde ze uit.

Cadeautje

Ze besloot dat ze er zo snel mogelijk weer bovenop wilde komen met behulp van gezonde voeding en verbande suikers en alcohol uit haar leven. Het lukte haar om het virus uit haar lichaam te krijgen. 'Ik voel me goed nu, heb weer energie.'

Door het virus, is ze gezonder gaan leven, wat ze als een voordeel ziet. 'Ik zie het min of meer als een cadeautje aan mijn lijf. Ik sport elke ochtend en probeer zo vaak mogelijk in de sauna te zitten om giftige stoffen af te voeren en zodoende gezond te blijven.'

doDisplay('div-gpt-ad-HISNL_in-content_bottom_article');