Trend alert: er is een run op deze basic trui

Yay or nay?

Minder snelle trends kopen, maar juist een mooie tijdloze garderobe samenstellen, is populairder dan ooit. En als we één ding tijdens de pandemie zijn gaan waarderen, dan zijn het wel praktische en eenvoudige outfits. Zo ook onderstaande trui waar op dit moment een grote run op is.

Stripes

Het item dat als warme broodjes over de toonbank gaat op dit moment? Monochroom gestreepte truien. Een item dat altijd al populair is; ieder seizoen, ieder jaar en ieder moment van de dag. Modehuis Celine is hier mede verantwoordelijk voor, dankzij haar cult trui met wijde mouwen, kraag én een fijne streep.

Ook high street merken zoals Arket, Mango en Zara spelen in op de trend en hebben inmiddels hun eigen versie van een gestreepte trui met kraag of rits. Hierdoor is het item op dit moment een van de meest populaire aankopen van dit voorjaar.

Gespot

Grote kans dat je de trui de laatste tijd voorbij hebt zien komen op je feed. De trend is zeer geliefd in modeland en zo ook bij fashion influencers. Voor je dagelijkse dosis mode inspiratie, hebben we een paar looks voor je op een rij gezet. Kijk mee hoe Jeanette Madsen, Stephanie Broek en Alexa Chung de trui combineren.

Bron: Marie Claire | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

afvallen

De 3 grootste leugens rondom afvallen

Deze leugens dus niet geloven...
burn-out

Je kunt een burn-out hebben zonder het te weten: dít zijn de symptomen

Veel mensen herkennen een burn-out niet en lopen er lang mee door.
Fajah Lourens

3 Tips van Fajah Lourens zodat jij die healthy lifestyle wél volhoudt

Ze zit lekkerder in haar vel dan ooit. In de nieuwe Happy in Shape vertelt Fajah Lourens alles over haar happy & healthy lifestyle. 3 tips van de kill