What’s new: de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen

Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle.

Happy in Shape verzamelt elke week de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle; lees mee.

De Nieuwste Huidverzorgingstrend: schoonheid van binnenuit met Swisse Beauty

Maak kennis met Swisse Beauty Collageen+, de unieke 10-daagse shotkuur van Swisse Beauty die is uitgeroepen tot Product van het jaar 2021. En dat is niet voor niets. Ieder shot bevat collageen, hyaluronzuur en antioxidanten; dé toverwoorden voor een elastische, gehydrateerde en stralende huid huid! Want wanneer de huid veroudert is dit deels te wijten aan een tekort aan hyaluronzuur en een steeds tragere vernieuwing van collageen. Verschillende studies hebben bewezen dat je huid er 4 tot 8 weken na gebruik van de kuur stralender uit ziet. Een echt anti-aging product die de zichtbare tekenen van het ouder worden vermindert dus. Je koopt de shotkuur hier.

Vier International Hamburger Day met Waldorf Astoria Amsterdam

Aanstaande vrijdag, 28 mei, is het International Hamburger Day! Geniet deze dag van een culinaire burger van het luxe Waldorf Astoria Amsterdam. Er zijn twee culinaire burgers ontwikkeld: De klassieke Waldorf burger, gemaakt van één van de meest smaakvolle én duurzame soorten rundvlees in Nederland. Daarbij zit op de burger de knapperige Duke of Berkshire bacon, romige Reypenaer kaas en de huisgemaakte burger compote. Maar er is ook een vegetarische variant, een unieke mix van gemarineerde shiitake, jackfruit en een gewaagde combinatie van Oostere kruiden en specerijen. Je kunt ze bestellen via UberEats. Yum!

Huda Beauty introduceert GloWish

Maak kennis met de nieuwste creatie van wereldwijde beauty onderneemster Huda Kattan: GloWish. Een collectie beauty producten die je nooit van haar zou verwachten. Totaal iets anders dan de bekende full-coverage formules waar het merk Huda Beauty bekend om staat. GloWish staat voor zelfvertrouwen en je zelfverzekerd voelen in je eigen huid met krachtige producten die je innerlijke glow versterken. Alle GloWish producten bevatten 80% natuurlijk huidverzorging ingrediënten zoals rozenolie, sheaboter en squalane. GloWish by Huda Beauty is vanaf 1 juni 2021 verkrijgbaar bij The Beauty Editor en online via www.iciparisxl.nl en www.thebeautyeditor.com.

Coco Bonito produceert Sunnycords® collectie met Saheli vrouwen in zwaar getroffen India

Bij Coco Bonito is de empowerment van vrouwen over de hele wereld van groot belang. Elk jaar vindt er een samenwerking plaats met lokale communities uit het buitenland, met als doel deze financieel te ondersteunen. Met oog voor de vrouwen, die met traditionele technieken en tweedehands materialen de Sunnycords® (brillenkoordjes) met de hand maken. Dit jaar vond de samenwerking plaats met de Saheli Women, een non-profit organisatie uit India. Samen hebben ze een fairtrade-collectie brillenkoorden ontworpen, gemaakt van prachtige vintage sari stoffen. Je shopt de collectie hier.

Ga langs bij de Bloom Bar

Om de liefde, vriendschap of familiebanden een handje te helpen, opent Mooiwatbloemendoen.nl een bijzondere ontmoetingsplek: Bloom Bar. Van 27 tot en met 29 mei kunnen in een niet te missen bloemenoase liefdes opbloeien. Vonken overslaan. Gesprekken beginnen, en wie weet meteen eindigen. Meld je aan bij een van de charmante hosts en na een korte intake word je geplaatst bij de bloem die past bij jouw wens. Alle bloemen, en dat zijn er niet een paar, hebben een symbolische betekenis. Voor de twijfelaars: nee, het is niet een clichématig datingprogramma. Het is wel een bloeiend hof waar ontmoetingen plaatsvinden. Claim dus snel je plek en misschien je liefde in de Bloom Bar! Locatie: Singelkerk, Herengracht 431 te Amsterdam.

Laat de zomer maar komen met BARTS x Bondi Beach

Klaar voor een avontuurlijke zomer? Welkom op Bondi Beach, het surfersparadijs van Australië. De vrolijke kleuren uit de Spring/Summer’21 collectie geven je het unieke zomerse gevoel, alsof je je daadwerkelijk op dit bruisende strand bevindt. Van strepen tot tie-dye en panterprint, ga deze zomer voor een kleurrijke look met de zomerse swimwear van BARTS. Combineer een vrolijke beach look met zandkleurige accessoires of draag een prachtige kaftan na een lange dag genoten te hebben van de zon. Je shopt de collectie hier.

Maak kennis met het nieuwe Nederlandse & duurzame koffermerk NORTVI

Nu we voorzichtig aan weer mogen reizen, kan een goede koffer niet ontbreken. NORTVI is opgericht door de drie jonge Nederlandse ondernemers die alle drie lange tijd in het buitenland hebben gewoond en veel reiservaring hebben. Ze proberen niet alleen zoveel mogelijk duurzame materialen in de koffers te verwerken (zo bestaat de binnenkant van de koffer voor 100% uit gerecyclede PET flessen en is de buitenkant gemaakt met gerecycled polycarbonaat) maar verzamelen bijvoorbeeld ook oude koffers om daar vervolgens nieuwe producten van te maken en zijn officiële supporter van het Wereld Natuur Fonds (WNF). Benieuwd? Neem hier een kijkje.

Laatste nieuws