Swing, Sip & Shine: dit is het golfevent dat je niet mag missen

Ook leuk als je nog nooit eerder hebt gegolfd.

golfevent

Dol op golfen? Of het altijd al eens willen leren? Dan hebben we iets leuks voor jou! In samenwerking met Golf.nl en samen met onze collega's van Elegance, Grazia, Marie Claire en Beau Monde organiseren we een golfevent dat je niet mag missen!

Plezier

Beleef een fantastische middag op de Chi Chi golf venue, waar je samen met golfpro’s de baan opgaat voor een onvergetelijke ervaring. Op deze dag krijg je de kans om kennis te maken met golf in een ontspannen en plezierige omgeving, samen met andere vrouwen.

Programma

We hebben een gevarieerd programma samengesteld, inclusief een heerlijke wine tasting waar je kunt genieten van diverse wijnen en prachtige beautysessies waarbij je jezelf kunt laten verwennen. Daarnaast krijg je les van echte golfpro’s die je de kneepjes van het vak zullen leren. Kortom, het wordt een mid- dag vol gezelligheid, plezier en ontspanning! Aan het einde van de dag ga je naar huis met een goed gevulde goodiebag als aandenken aan deze middag.

Of je nu alleen komt of samen met een vriendin, je bent van harte welkom. Golfervaring is niet nodig! Koop snel je ticket en mis deze unieke kans om te genieten van sport, luxe en goed gezelschap op een schitterende locatie niet!

Aanmelden

Enthousiast geworden? We hebben wat praktische info voor je op een rijtje gezet.

Wanneer:
Vrijdag 30 augustus 2024

Tijd:
14.00 - 18.00 uur

Waar:
Chi Chi - The Golf Venue
Gageldijk 1, Utrecht

Prijs:
€30 p.p.

Kun je niet wachten om een balletje te slaan? Hier kun je je aanmelden.