Onthuld: Op deze leeftijd ben je het meest zelfverzekerd over je lichaam

Ben jij deze magische leeftijd al gepasseerd?

Onthuld: Op deze leeftijd ben je het meest zelfverzekerd over je lichaam

Uit een onderzoek bij 2000 vrouwen, dat is gedaan door een online kledingwinkel, is gebleken dat vrouwen het meest zelfverzekerd zijn over hun lichaam als ze 30 jaar of ouder zijn. Ben jij de magische leeftijd al gepasseerd?

Love yourself

Uit het onderzoek is gebleken dat vrouwen steeds zelfverzekerder worden over hun lichaam naarmate ze ouder worden. Van de 2000 ondervraagden is 63% tevreden met hun lichaam. Meisjes onder de 18 zijn het meest onzeker over hun lichaam en vrouwen van 30 jaar of ouder zijn het meest zelfverzekerd over hun lichaam. 17% van de vrouwen van 30 jaar en ouder zou niks aan haar lichaam willen veranderen, terwijl slechts 13% van de vrouwen onder de 18 hetzelfde zei. 

Inspiratie

Meer dan de helft laat zich inspireren door vriendinnen en mensen uit de omgeving en slechts 5% vindt het perfecte plaatje bij modellen uit magazines. De moeders van de vrouwen worden nog steeds als het belangrijkste rolmodel gezien. Andere bekende rolmodellen die werden genoemd zijn Michelle Obama, Kayla Itsines, Beyonce, Amy Schumer en Ellen DeGeneres.  

Lees ook: Kun je niet slapen? Eet dan déze lekkernij 

Bron: Daily Mail, Beeld: iStock