Zoveel calorieën eet een Victoria's Secret model per dag

Je denkt misschien dat Victoria's Secret modellen leven op een blaadje sla en een glas water per dag om in shape te blijven, maar niets is minder waar

 Zoveel calorieën eet een Victoria's Secret model per dag

Je denkt misschien dat Victoria's Secret modellen leven op een blaadje sla en een glas water per dag om in shape te blijven, maar niets is minder waar.

Veel eten

Victoria's Secret model Taylor Hill onthulde onlangs aan The Times hoeveel calorieën ze per dag eet. "Ik eet voor de VS show 3.000 calorieën per dag. Ja, 3.000!!! Je kunt er niet zo uitzien en niet eten. Dan ga je dood", vertelde ze. "Victoria's Secret modellen zijn als atleten. We zijn als Olympische spelers. We zijn heel sterk."

Gezond

Veel sporten, betekent dus ook veel -gezond- eten. Dat vertelde model Elsa Hosk eerder ook al. "Het is belangrijk voor mensen om te weten als ze de show zien, dat wij trainen als Olympische sporters. We werken hard om er zo uit te zien. Zo'n lichaam krijg je niet door jezelf uit te hongeren. Je moet voor jezelf zorgen aan de binnen -en de buitenkant."

Ja, dat geldt zélfs voor Doutzen. "Ik moet heel hard werken voor mijn lichaam. Ik ben niet één van die skinny girls", liet ze weten. 

Benieuwd wat je moet eten als Victoria's Secret model? Klik hier.

Lees ook: Het eetdagboek van... model Joëlle Witschge 

Bron: Grazia, Beeld: Getty