Over dít lichaamsdeel is Doutzen Kroes onzeker

Ja, zelfs Doutzen heeft zo haar onzekerheden!

Over dít lichaamsdeel is Doutzen Kroes onzeker

Doutzen Kroes heeft een loeistrak lichaam waar veel vrouwen jaloers op zijn. Je kan het je haast niet voorstellen, maar zelfs de Friese schone heeft zo haar onzekerheden. Dat vertelt ze in een exclusief interview met Grazia.

Aanleg

Wie het lichaam van Doutzen ooit in het echt mag aanschouwen, zou kunnen denken dat een podiumplaats niet eens zo’n ver-van-haar-bedshow is. Iets met lijnen waar gewone stervelingen alleen maar van kunnen dromen. “Aanleg”, legt Kroes uit. “Van jongs af aan heb ik al automatisch m’n core aangespannen. Met zeilen bijvoorbeeld, wat loodzwaar is, want je hangt zo, dan is het puur je buikspieren gebruiken.”

Onzekerheden

Maar zelfs een mens dat aanleg heeft voor alles wat met esthetische schoonheid te maken heeft, heeft onzekerheden, laat dat een les zijn: “Mijn zwakke plek? Mijn heupen. En ik zou best wel het lijf willen hebben van Candice (Swanepoel, red.). Laten we eerlijk zijn, haar lijf is gewoon hét lichaam van de jaren 2000”, aldus de blondine. “Een soort Avatar, in de goede zin. Zij heeft gewoon iets waarvan je denkt: dat kan niet. Maar alles is zó in proportie. En ze is nog lief ook.” Nah, klinkt ze bijna net als wij, die Doutzen.

Lees ook: Dit gebeurt er als je stopt met het eten van bewerkt voedsel

Bron: Grazia, Grazia.nl, Beeld: Instagram, Getty