Happy in Shape bezoekt: Omega Spa & Wellness

Speciaal voor lezers van Happy in Shape biedt Omega Spa & Wellness een ontspannen sauna-arrangement! Happy in Shape geeft je alvast een voorproefje.

Happy in Shape bezoekt: Omega Spa & Wellness

Nieuwe dingen uitproberen en hotspots ontdekken staan beide hoog op ons to do-lijstje, hoe leuk dat we een dagje bij Omega Spa & Wellness in Soesterberg langs konden komen om te genieten van een heerlijke Spa-dag. Happy in Shape’s Florence ging op pad.

"De dag begint al met een grote pré: Omega Spa & Wellness biedt dagelijks toegang tot twee vleugels: Spa met badkleding en Wellness zonder. Ideaal dus! In beide gedeeltes vind je dan ook een oase van luxe en rust, en dat is precies wat ik vandaag nodig heb. Ik kies voor het Spa-gedeelte waar diverse sauna’s zijn. Na eenmaal de binnenvleugel (waar ook whirlpool's, zwembaden en rustruimte's aanwezig zijn) ontdekt te hebben, besluit ik buiten rond te lopen. Een mooie tuin, omringt door bos, biedt zicht op een verkoelend buitenbad, een jacuzzi, een opgietcabine en heerlijke ligstoelen. Wat wil een mens nog meer? Een heerlijke lentezon misschien? En die was rijkelijk aanwezig. Ik plof met rimpelige vingertjes neer op een ligstoel en sluit heel eventjes de ogen..."

"Tijdens de lunch nuttig ik een heerlijke zalmsalade met een glaasje witte wijn. Daarna is het tijd voor de opgietcabine, waar de saunameester mij verwelkomt. Hij heeft voor het opgietritueel de volgende drie geuren gekozen: zeewier, bamboe en sinaasappel. Sluit je ogen en luister naar het verhaal en waan je in gedachte op reis. Heerlijk. Daarna pak ik weer wat zonminuutjes, want in Nederland weet je nooit wanneer die zich weer laat zien."

"Ik sluit de wellness dag af met een 'kleuren aroma'-massage. Deze blijkt uniek in Nederland te zijn. Er wordt je gevraagd vier kleuren te kiezen die je op dat moment mooi vindt. Iedere kleur heeft een betekenis die slaat op je stemming. De masseur past hier zijn massage op aan voor een optimaal resultaat. Je moet je best doen om niet in slaap te vallen, zo heerlijk is het! Die 40 minuten vliegen voorbij."

"Na de behandeling sneak ik toch nog even de Finse sauna in en een half uur later verlaat ik compleet herboren Omega Spa & Wellness. Altijd goed om even bij te komen van het turbulente stadsleven."

Krijg je na het lezen van Florence haar ervaring ook zin om een dag naar Omega Spa & Wellness te gaan? Dat kan! Speciaal voor lezers van Happy in Shape biedt Omega Spa & Wellness een heerlijk ontspannen sauna-arrangement:

  • Entree Spa of Wellness
  • Badjas + handdoeken
  • Hoofdgerecht + drankje naar keuze
  • 20% korting op behandeling naar keuze

Prijs Welness-vleugel (sauna zonder badkleding) ? €42,50Prijs Spa-vleugel (sauna met badkleding) ? €37,50

Je kunt HIER reserveren.