Win: maak kans op een complete sportoutfit van RE-BORN (GESLOTEN)

Wil je hebben!

RE-BORN

Met de nieuwe winactie in de Happy In Shape maak je kans op een volledige sportoutfit van het hippe merk RE-BORN! 

RE-BORN

Duurzaamheid, comfort en fashion komen samen in de sport- en lifestyle collectie van het nieuwe Amsterdamse merk RE-BORN. Oprichters Manouk en Odette, beiden met een achtergrond in de sportmarkt, richten zich met RE-BORN op iedereen die een sportieve way of living heeft.

RE-BORN heeft een duidelijke visie. De collectie moet duurzaam, met de mooiste stoffen en de beste pasvorm, geproduceerd worden. Dragers moeten zich zo thuis voelen in de kleding dat ze het ook voor of na het sporten kunnen dragen.

De collectie

De sport- en lifestyle collectie bestaat functionele items met een fashionable twist, voor mannen en vrouwen. De tops voor vrouwen zijn iets langer, zodat ze niet omhoog kruipen. Daarnaast zijn er ook tops met een open achterkant en leggings met een hoge taille voor extra comfort. Ieder kledingstuk voelt zo zacht dat je het eigenlijk niet meer uit wilt doen. Voel je herboren in de collectie van dit Amsterdamse sport- en lifestyle merk.

Win

Wil je kans maken op een sportoutfit van RE-BORN? Stuur dan een mailtje naar marketing@pijpermedia.nl met RE-BORN als onderwerp, waarin je je maat en ANW-gegevens doorgeeft. 

win
  • RE-BORN