Dit eet Kate Middleton zoal op een dag

Altijd al willen weten wat de toekomstige Koningin van Engeland zoal op haar bordje krijgt?

Dit eet Kate Middleton zoal op een dag

Prachtig gezicht, gave huid en een lijntje om door een ringetje te halen... We kunnen niet allemaal zijn zoals Kate Middleton. Máár, we kunnen wel eten zoals Kate Middleton! Dankzij Delish weten we dat Kate's dieet vooral bestaat uit raw food, zelfgemaakte curry en hier en daar een zoetigheidje. 

Lijnen

We hebben niet allemaal een chef die voor ons kookt, maar we kunnen zelf ook een poging doen om te eten wat Kate eet! Als ze wat pondjes kwijt wil gaat ze voor een high-protein en een low-carb dieet. Ze zou het Dukan dieet hebben gevolgd voor ze in het huwelijksbootje stapte. Dit dieet zouden Jennifer Lopez en Gisele Bünchen naar verluidt ook hebben gedaan. Vooral groenten, fruit en volkoren tarwe stonden toen bij Kate op tafel. Als snack nam ze dan garnalen of cottage cheese. 

Raw

Daarnaast houdt Kate ook van raw foods. Ze eet het niet veel, maar af en toe kan ze het niet weerstaan. Ze houdt van Goji-bessen, amandelmelk maar ook van gazpacho, Spaanse visschotel, salade van watermeloen en tabbouleh. Door haar zwangerschap kreeg ze een afkeer tegen fruit en havermout, maar daar is ze nu overheen. Vooral tijdens haar zwangerschap van Prins George had ze last van extreme ochtendmisselijkheid en afkeer tegen voedsel. Om toch op gewicht te blijven at ze vooral avocado's, bessen en havermout. 

Zoetekauw

Kate is een echt familiemens, en houdt er dan ook van om recepten van haar familie te maken. Zo maakte ze ooit haar oma's chutney voor Koningin Elizabeth. Ze vindt het heerlijk om te koken en om gastvrouw te zijn. Haar lievelingsgerecht? Curry! Tijdens de feestdagen serveren ze bij het Koninklijk huis garnalen- of kreeftsalade, geroosterde kalkoen, pastinaak, spruiten en wortelen. Ook ham en geroosterd ribstuk ontbreken niet tijdens feestelijke gelegenheden. Kate is een enorme zoetekauw, dus ook het dessert slaat ze niet over. Tijdens de feestdagen bestaan deze uit sticky toffe pudding of een deegrolletje gevuld met fruit. 

Lees ook: Body secrets met... Stephanie Tency

Bron: Self magazine, Beeld: iStock