Je hart smelt bij het zien van dit koppel

Je hart smelt bij het zien van dit koppel. Een bejaarde vrouw raakt in paniek omdat ze niet weet welke make-up bij haar huidskleur past...

Je hart smelt bij het zien van dit koppel

'Love What Matters' is een Facebook pagina waarop mooie 'hart smeltende' verhalen staan. Verhalen van kleine, lieve gebaren die je dag net weer wat mooier maken. Je hart smelt bij het zien van dit koppel:

De bejaarde vrouw had even een 'paniekaanval' omdat ze niet wist welke make-up het beste bij haar huidskleur paste. Haar man kalmeerde haar, hielp haar om de juiste kleur te vinden en gaf haar een kus op haar voorhoofd. Een simpele manier om zijn liefde voor haar te tonen.

"This husband was helping his wife choose a make-up that matched her skin tone. She was so concerned about finding the...

Posted by Love What Matters on Wednesday, February 17, 2016

 

Een simpel gebaar, maar op het verhaal werd door honderduizenden mensen gereageerd en de post werd ontzettend veel geliked en gedeeld. Waarom? Omdat het stiekem de droom is van iedereen om oud te worden met die ene ware. En dat is het enige waar het leven écht om draait. Of niet soms?

Bron: goodhousekeeping.com